DICHTER BIJ

Geheim, editie 2002
archief: editie 2001


festivalopzet
dichters
waar? en reserveringen

FESTIVALOPZET

Het Dichter Bij Festival 2002 is net als vorig jaar het opzienbarendste poëziefestival van het land. Op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2002 dragen op een geheime locatie in het Waddengebied dertig dichters voor uit eigen werk en vinden er discussies, workshops en interactieve symposia plaats.
Uit veiligheidsoverwegingen dienen bezoekers aan het festival paspoorten mee te nemen, en in te stemmen met een irisscan en een chipimplantatie

 

terug naar boven

DICHTERS 2002

Uit veiligheidsoverwegingen kunnen de volledige de namen van de deelnemende dichters niet bekend gemaakt worden. Om toch een tipje van de sluier op te lichten: veel van de buitenlandse dichters zijn tevens werkzaam in de poltiek. Uit Servisch Bosni
ë, Roemenië, Pakistan en Noord-Korea komen deze bijzondere gasten speciaal voor Dichter Bij Geheim aar het Wad. Onderstaand de portretten van Radovan K., Corneliu Vadim T., Osama Bin L. en K. Jung Il.

De Nederlandse en Vlaamse dichters publiceren over het algemeen in de bekende geheime periodieken en zijn doorgaans werkzaam in de bekende geheime complotten.

terug naar boven


WAAR? EN RESERVERINGEN

Op zaterdag 27 en zondag 28 juli, van 14.00 tot 22.00 uur op een geheime locatie in het Waddengebied.
Entree: € 449,- (inclusief overnachtingen in Hotel Hel te Epibreren, diners, irisscan en gratis chipimplantatie). Informatie en reserveringen: Abe Bijma, 06-11.21.88.07.


terug naar boven